Waarom investeren in vastgoed helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn

Door
Martijn
Gepubliceerd op
19/1/2023
Achtergrond in Dwello huisstijl kleur met icoon voor investeren in vastgoed

Inmiddels begrijp je waarschijnlijk wel waarom wij bij Dwello het huidige transactieproces radicaal willen veranderen. Wij willen een gelijk speelveld creëren voor iedereen die wilt investeren in vastgoed. Zodat jij, op basis van dezelfde informatie en kennis als anderen in de markt, kunt bepalen of een specifiek object goed bij jouw investeringsdoelen past.

Natuurlijk zijn er veel partijen actief in de beleggingsmarkt. Dat is ook precies de reden dat wij dingen anders hebben gedaan. Wij verwijderen de belemmeringen in het bestaande proces en zorgen voor een transparant speelveld waarin iedereen mee kan doen. Dwello zorgt ervoor dat investeren in vastgoed helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij laten je op drie verschillende manieren zien hoe we dit doen.

Kopen met Dwello

Het kopen van een verhuurde woning via Dwello gaat nét even wat anders dan je gewend bent. Door onze zoektocht naar efficiëntie en eenvoud in het verkoopproces, hebben we het traditionele proces drastisch omgedraaid.

De eerste stap in dit vernieuwde proces begint bij jouw zoektocht naar het juiste object. Wij zorgen ervoor dat iedereen een gelijk speelveld heeft. Dit bereiken we door alle relevante informatie vooraf beschikbaar te stellen. Wij geven iedereen daarnaast ook dezelfde professionele tools om eenvoudig inzichtelijk te maken of een investering aan jouw rendementseisen voldoet. We gaan zelfs zo ver dat we vooraf een onafhankelijke inspecteur langsturen om een inspectie bij de woning te houden. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De tweede stap richt zich tot de transactie. Als jij een geschikt object hebt gevonden, zorgt onze ingebouwde online biedingsmodule ervoor dat je een bieding kan opstellen die rechtstreeks bij de verkoper terecht komt. Jouw bieding is alleen zichtbaar voor de verkoper, zo bewaken wij discretie. Niet alleen de eerste bieding, maar de gehele onderhandeling gebeurt digitaal. Zo is elke stap goed gedocumenteerd en kan er geen misverstand ontstaan over welke afspraken nu uiteindelijk leidend zijn.

Dwello stopt niet als beide partijen overeenstemming hebben bereikt. Nee, dan beginnen we pas. Stap drie is vooral een actie voor onze kant. Wij zorgen er namelijk voor dat jij volledig ontzorgd wordt. Zo regelen wij de juridische vastlegging in een koopcontract, voorzien wij in afspraken voor het verzorgen van eventuele voorbehouden, leveren we alle stukken aan bij de notaris en plannen we zelfs de afspraak in. Zelfs dan stoppen wij nog niet, we zijn immers een one-stop-shop. Daarover meer…

Dwello verbindt

Stel je één omgeving voor waar je een belegging kan kopen, financieren, verzekeren, beheren en vervolgens weer kan verkopen. Je hoeft dan nooit meer honderden websites af te struinen en vergelijkingen te maken. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Dat is het gelukkig niet meer, het is namelijk exact wat wij willen bereiken met Dwello.

Wij zorgen ervoor dat alles wat relevant is voor jouw vastgoedbelegging overzichtelijk in jouw eigen account terug te vinden is. Van financier tot aan beheerder, maar vergeet ook zeker niet een kennisbank waarin je alle ins en outs van beleggen in vastgoed kan vinden. Een echte one-stop-shop dus.

Verkopen met Dwello

Iedereen komt vroeg of laat op het punt om zijn beleggingen te verkopen. Hoe fijn zou het dan zijn als je die verkoop volledig vanachter de laptop of mobiel kan regelen, zonder dat het heel veel moeite kost. Nieuwe doelgroepen bereiken jou vanzelf in plaats van andersom. Dit versterkt niet alleen de onderhandelingspositie, maar maakt het hele proces ook een stuk eenvoudiger. Bij Dwello bereik je dit in vier simpele stappen:

  1. Upload je pand – Wij hebben het uploaden van een pand tot een fluitje van een cent gemaakt. Met onze uploadmodule plaats je binnen enkele minuten alle relevante informatie over het object op Dwello.
  2. Zet jouw pand in de spotlights – Locatie, locatie, locatie, een veelgebruikte term binnen het vastgoed. Echter zonder het juiste beeldmateriaal komen zelfs de beste locaties niet goed tot hun recht. Dwello zorgt ervoor dat alle objecten voorzien zijn van professionele fotografie en meetrapporten, geheel voor onze eigen rekening.
  3. Start de onderhandeling – Of je nou thuis zit, op kantoor, of ergens op een tropisch oord. Bij Dwello ontvang je de biedingen direct in jouw persoonlijke account en kan je digitaal de onderhandeling starten. Door ons platform bereik je nieuwe doelgroepen zonder er zelf moeite voor te doen, hoe fijn is dat!
  4. Sluit de deal – Closing is een fluitje van een cent. Alle kopers op Dwello zijn geverifieerd. Als de deal is gesloten door het accepteren van de bieding, staat de koopovereenkomst direct klaar voor ondertekening. Zo voorkom je onnodig lang wachten en weet je direct waar je aan toe bent.

We zouden graag nog veel langer doorgaan over waarom Dwello een verrijking is voor de vastgoed beleggingsmarkt, maar ook voor jou als fanatieke lezer houdt het een keer op. Dat de vastgoedbelegger van de toekomst op een hele andere manier zaken gaat doen dan hedendaags wordt gedaan, is haast een feit!

Academy artikelen uit dezelfde reeks