Het Dwello proces

Eenvoudig, overzichtelijk en volledig transparant. Door ons volledig gedigitaliseerde transactieproces is het kopen van een woningbelegging nog nooit zo makkelijk geweest.

Zoek

Zoek de juiste belegging

Het afspeuren van verschillende websites, eindeloos telefoontjes plegen en tientallen bezichtigingen afgaan is verleden tijd. Het aankopen van verhuurde woningbeleggingen kan veel eenvoudiger. Bekijk overzichtelijk al het gescreende aanbod en vind de belegging die het beste bij jou past.

 • Door de professionele afbeeldingen en video’s en gedetailleerde plattegrond(en) ervaar je de woning van buiten en binnen alsof je deze in real life bekijkt;

 • Filter op plaats, prijs of rendement;

 • Al het aanbod gestructureerd en overzichtelijk bij de hand, waar je ook bent.

Indruk van Dwello platform. Overzicht van de kerngegevens van een beleggingspand
Indruk van Dwello platform. Bereken de haalbaarheid van het beleggingspand
Analyseer

Analyseer moeiteloos

Voor het kopen van een woningbelegging is een grondige analyse essentieel. Om ervoor te zorgen dat dit voor jou geen nachtwerk wordt, hebben wij het meeste werk al voor je gedaan. Alle objecten worden door ons geverifieerd en voorzien van de juiste documentatie. Je hebt geen lastige rekenmodellen meer nodig, met onze rekenmodule zie je direct welk rendement je kunt verwachten.

 • Alle objecten zijn door onze experts geverifieerd;

 • Realtime rekenmodule in te stellen op basis van jouw situatie;

 • Van technische- en juridische- tot financiële informatie, alles in één overzicht.

Bied

Breng direct een bod uit

Geen lastige biedingsbrieven of incomplete mailtjes meer. Vul de voor jou gewenste voorwaarden in en bied direct online. Een bod uitbrengen is altijd kosteloos en als je een particuliere koper bent ook voorwaardelijk. Wij begrijpen goed dat je als koper discreet wilt zijn over de voorwaarden. Hierdoor krijgt alleen de verkoper jouw bieding te zien. Zodra het bod is geaccepteerd door de verkoper, begeleiden wij je bij de vervolgstappen.

 • Eenvoudig en discreet bieden;

 • Bied direct bij de verkoper;

 • Altijd en overal inzicht in de onderhandelingshistorie.

Indruk van Dwello platform. Overzicht hoe makkelijk je een bod uitbrengt op een beleggingspand
Indruk van Dwello platform. De 4 stappen voor het afronden van de koop van een beleggingspand.
Deal

Sluit de deal

Nadat de bieding is geaccepteerd, begeleidt ons team je door het hele transactieproces totdat jij officieel eigenaar bent geworden. De koopovereenkomst is direct zichtbaar en staat klaar voor ondertekening in jouw persoonlijke account. We zorgen ervoor dat de voorbehouden worden nagelopen en zetten direct alles in gang. Pas wanneer alles is afgerond en de stukken bij de notaris liggen, brengen wij een transactie fee in rekening van 1% over de koopsom (met een minimum van € 3.000,-) excl. BTW.

 • Volledige begeleiding bij het proces;

 • Digitale juridische afhandeling;

 • Lage transactiekosten.

Financiering & beheer

Wij stoppen niet na het sluiten van de deal

Uit ervaring weten wij hoe spannend het kan zijn om je eerste beleggingspand aan te kopen. De juiste belegging kopen is één, maar daarna begint het avontuur pas. Samen met onze partners staan wij klaar om jou volledig te ontzorgen in het vervolgproces.

Financiering

Bepaal welk gedeelte je wilt financieren en laat ons jou in contact brengen met de best-in-class verstrekkers van financieringen. Hierdoor ben je verzekerd dat je de beste deal sluit.

Beheer

Onze geverifieerde beheerders hebben de juiste lokale expertise en nemen graag het administratieve-, financiële- en/of technische beheer voor je uit handen.

Support

Ook als bij jou de huurinkomsten al binnenkomen, staan wij nog steeds voor je klaar. Je kunt ons vanzelfsprekend altijd benaderen voor vragen.

Het laatste aanbod in jouw mailbox

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste aanbod woningbeleggingen.

Meld me aan