Wij maken beleggen in huurwoningen makkelijker en toegankelijk voor iedereen

Dwello helpt vastgoedinvesteerders – van beginners tot ervaren beleggers – om met vertrouwen woningbeleggingen te analyseren, kopen en bezitten. Dit doen wij door zowel de kopers als verkopers meer keuze en een volledig digitaal, eenvoudiger en transparanter proces te bieden.

Ons verhaal

Het verhaal achter Dwello

Dwello is in 2021 opgericht vanuit het verlangen om de markt van woningbeleggingen open te breken. Het huidige proces van het (ver)kopen van beleggingspanden is ondoorzichtig, inefficiënt, niet voor iedereen toegankelijk en vooral tijdrovend. Met Dwello willen wij daar wat aan doen.

Onze ambitie is om een gelijk speelveld – en hiermee eerlijkere markt - te creëren, waarin iedereen op een eenvoudige manier kan toetreden en beschikt over dezelfde informatie. Zo kan iedereen die hierin geïnteresseerd is op een veilige en zorgeloze manier investeren in zijn of haar toekomst.

Dwello maakt het als eerste mogelijk om volledig digitaal vastgoedbeleggingen te (ver)kopen. Een vernieuwend, transparant en slim platform. Met vertrouwen beleggen in woningen was nog nooit zo gemakkelijk. Wij zijn er voor de nieuwe generatie woningbeleggers.

Founders van Dwello
Profielfoto van Martijn Dijkstra  founder Dwello
“Wij zijn Dwello begonnen voor de nieuwe generatie woningbeleggers. Wij breken de markt van woningbeleggingen open door het creëren van een gelijk speelveld voor iedereen."
Martijn Dijkstra, Dwello’s Founder en CEO

Onze focus

Dagelijks werken wij aan een slimmere manier om beleggen in huurwoningen voor iedereen toegankelijk te maken. Onze kernwaarden bepalen onze richting.

Icon of Globe for everyone

Wij bouwen Dwello voor iedereen en behandelen iedereen met dezelfde zorg en aandacht.

Icon of gradution cap

Wij leveren kwaliteit en je kunt altijd op ons rekenen. Grote beslissingen maak je niet zonder vertrouwen.

Icon of eye for transparancy

We zijn volledig transparant in alles wat we doen. We doen wat we zeggen en zijn open over wat we doen.

Icon of mountain tops for innovation

Innovatie is onze drijfveer. Wij zijn constant bezig met het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe ideeën om nieuwe waarde te creëren

Icon of trophy cup

Wij zijn altijd benaderbaar. Of je nou een startende of een professionele belegger bent, we staan voor je klaar.

Icon of cheklist with 3 thicks

Wij geloven in eenvoud niet in complexiteit. We maken voor jou alles zo simpel en efficient mogelijk.