Slimmer verkopen, moeiteloos deals sluiten

Verkoop je woningbelegging snel, eenvoudig, kosteloos en volledig digitaal.

Een nieuwe innovatieve manier van verkopen in een besloten omgeving.

Maak een account aan en upload gratis een object in een paar klikken.

Image that shows de Dwello interface with a person receiving a bid popup message
De Ondernemer logoSilicon Canals logo
Vastgoedmarkt logoVastgoed Journaal logoMT Sprout logo

Je woningbelegging verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest

Icon of two people for target groups

Bereik de juiste doelgroep

Meer resultaat zonder extra inspanning. Door jouw object op Dwello te plaatsen, deel je dit in een besloten omgeving met een netwerk van unieke geverifieerde kopers. Hierdoor bereik je doelgroepen die tot voorheen onzichtbaar waren.

Icon of two bullits for overview

Verlies nooit meer het overzicht

Verhoog het resultaat, zonder extra complexiteit. In jouw online omgeving komen biedingen gestructureerd binnen, kan je direct handelen en wordt alles juridisch vastgelegd. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek.

Icon of Euro Sign

Verkoop zonder kosten

Tijd is geld. Hoe mooi als je op allebei kunt besparen? Jouw beleggingspand aanbieden via Dwello kan niet alleen razendsnel, het is ook helemaal gratis. Upload eenvoudig je beleggingsobject en ontspan, wij regelen de rest.

Dwello applicatie waar de onderhandeling voor een beleggingspand wordt uitgebeeld

Verkopen via Dwello levert je meer op dan alleen gemak

Tijd besparen en meer resultaat bereiken? Verkoop via Dwello!

Icon of Globe for everyone

Een groter bereik door een landelijk netwerk van geverifieerde kopers gecombineerd met de voordelen van een besloten verkoop.

Laptop and mobile icon for digital

Realtime inzicht in biedingen en lopende onderhandelingen in jouw persoonlijke account.

Icon with checklist for progress

Vind altijd moeiteloos de juiste koper en de juiste prijs voor jouw beleggingspand.

Hoe het werkt

Verkopen in 4 eenvoudige stappen

Number 1

Maak je account aan en upload je woning kosteloos

Onze uploadmodule zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten jouw verhuurde woning bij ons kan indienen. Mocht je hier onverhoopt niet uitkomen, staan onze experts jou graag bij

Number 2

Ontvang je Dwello verificatie

Iedere ingediende woning wordt door Dwello getoetst. Nadat de aanvraag door ons is goedgekeurd, starten we met het verificatieproces. Hiervoor beoordelen we de beschikbare informatie en nemen we met jou contact op over de verkoopstrategie en pricing. Mocht het nodig zijn zorgen wij daarnaast voor professionele foto’s en laten we het beleggingspand inmeten conform de NEN2580-richtlijnen.

Number 3

Publiceer je advertentie

Zodra de verificatieprocedure is afgerond, word je als verkoper hiervan op de hoogte gesteld. De professionele foto’s en maten worden gedeeld en het object wordt op ons platform geplaatst en gematched aan ons besloten netwerk van beleggers. De woning is alleen te zien voor geregistreerde Dwello gebruikers en dus niet voor het grote publiek.

Icon of shaking hands for deal

Ontvang biedingen en sluit je deal

Nu de woning actief is, kunnen biedingen worden uitgebracht. Deze ontvang je rechtstreeks in je persoonlijke account. Vanuit hier kun je in onderhandeling gaan of een bod accepteren. Hierna regelen wij de contractuele afwikkeling voor je tot aan de notaris. Zo verkoop jij moeiteloos je verhuurde woning(en).

Profielfoto van Martijn Dijkstra  founder Dwello

Jouw belegging zorgeloos verkopen?

Tijd besparen en meer resultaat bereiken? Verkoop via Dwello!

Meer weten over verkopen via Dwello?

Plan een introductie gesprek in met een van onze experts en laat je gratis informeren over de verkoop van je woningbelegging via Dwello.

Wat kost verkopen via Dwello?

Verkopen via Dwello kost jou helemaal niks. Sterker nog: het levert jou alleen geld op. Wij regelen alles, jij hoeft alleen maar de juiste bieding te accepteren. Het enige dat wij vragen is exclusiviteit van het object voor een periode van zes weken. Bekijk onze algemene voorwaarden voor verdere toelichting.

Hoelang duurt het voordat mijn object online staat?

Wanneer jij alle benodigde documentatie zelf al voorhanden hebt, kan de advertentie al binnen 24 uur geverifieerd worden. Echter adviseren wij om juist aan de voorkant wat tijd te nemen en Dwello de mogelijkheid te geven de woning te laten inspecteren. Door de professionele foto’s en plattegronden die hierbij worden gemaakt, wordt de kwaliteit van de advertentie verhoogt en daarmee de verkoopbaarheid. Dit proces duurt 5-10 werkdagen, afhankelijk van wanneer wij in de woning terecht kunnen.

Wat moet ik zelf regelen om een object te verkopen?

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Als er zaken nodig zijn, regelen wij dit voor je. In de uploadmodule kun je alle details van het object toevoegen. Hierin staat stap voor stap weergegeven welke informatie wij nodig hebben. Kom je er onverhoopt niet uit of wil je liever dat wij de advertentie voor je opstellen, neem dan contact met ons op.

Dwello team - wij staan voor je klaar