Slimme oplossingen voor een zorgeloos verkoopproces

Van meerdere appartmenten of hele panden tot volledige portefeuilles. Dwello is hét platform voor de efficiënte en zorgeloze verkoop van woningbeleggingen.

Overzicht van Dwello applicatie met overzicht van alle beleggingspanden opgeslagen als favoriet

Verkoop volledig digitaal en bespaar kostbare tijd

Binnen een paar klikken je beleggingen aanbieden aan een groot netwerk van tot voorheen onbereikbare kopers. Biedingen overzichtelijk en gestructureerd afhandelen en direct juridisch afwikkelen. Met Dwello verlies je nooit meer de grip op het proces.

Icon of laptop with cog symbol for full service

Al het werk uit handen

Wij voeren de panden in, inspecteren ze vooraf, verzorgen professionele fotografie en delen de objecten met een uniek netwerk van kopers. Jij bereikt moeiteloos doelgroepen die tot voorheen onzichtbaar waren.

Icon of cheklist with 3 thicks

Houd grip op het proces

De biedingen komen overzichtelijk binnen in je persoonlijke dashboard, zodat jij direct kan onderhandelen met de potentiële kopers. Jij draait aan de knoppen en verliest nooit meer het overzicht.

clock icon for timesaving

Verkoop sneller met vertrouwen

Alle kopers zijn geverifieerd. Door onze grondige analyse kunnen zij met zekerheid bieden. Als de bieding geaccepteerd is, zorgen wij dezelfde dag er nog voor dat het contract klaarstaat. Hierdoor kan de deal snel worden gesloten

Overzicht van Dwello applicatie met notificaties voor welke beleggingspanden wat gebeurd.
Voor professionals

Verlies nooit meer het overzicht

Geen overvolle mailbox meer, waardoor je biedingen over het hoofd kan zien. Al je lopende advertenties, gesloten deals en huidige biedingen vind je overzichtelijk en gestructureerd in jouw persoonlijke dashboard.

Voor professionals

Behaal sneller resultaat

Plaats in een paar klikken jouw object(en), start direct met onderhandelen en sluit binnen no-time de deal.

Icon of shield with thick for trust

Professionele begeleiding

Doe zaken met de juiste kopers. Alle kopers zijn door ons geverifieerd en worden volledig door het proces begeleid. Hierdoor heb je als verkoper meer zekerheid dat je een deal sluit met iemand die weet wat hij of zij doet.

Icon of shaking hands for deal

Directe contractafhandeling

Als de bieding is geaccepteerd, staat de koopovereenkomst direct klaar voor ondertekening. Hierdoor kan dit dezelfde dag nog worden getekend en de deal worden gesloten.

Dwello applicatie waar de onderhandeling voor een beleggingspand wordt uitgebeeld