Bereken de WWS punten van jouw woning

Door ons partnership met de Huurprijscheck App kan je snel en eenvoudig de WWS-punten van jouw huurwoning(en) berekenen. Ook is direct inzichtelijke wat de consequenties van de wet "betaalbare huur" op jouw huurwoning(en) zijn. Met Huurprijscheck.app ben je na de eenmalige invoer voor eens en altijd up-to-date, doordat de WOZ-waarde en nieuwe wet- en regelgeving ook in de toekomst direct doorberekent wordt.
En last-but-not-least: na iedere check, zie je direct de mogelijkheden voor optimalisatie van de WWS-punten voor de betreffende woning!

De eenvoudigste en meest doeltreffende manier om je huurprijs te berekenen

Icon of Globe for everyone

Verhoog je rendement

Na het invullen van de check voor jouw woning(en), kan je gemakkelijk zien hoe je de door – vaak simpele – aanpassingen het aantal WWS-punten voor jouw woning kan verhogen, en daarmee de huurprijs en dus het rendement kan optimaliseren.

Icon of shaking hands for deal

Klaar voor de nieuwe wetgeving

Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving  zullen huurwoningen in de middenhuur ook in de gereguleerde huursector komen. Door het aantal punten in beeld te brengen kan je bij huur-mutaties nu alvast jouw woningen naar een hoger niveau brengen.

Icon of Euro Sign

Geen vervelende verassingen

Door een goed beeld te hebben van het aantal WWS-punten van jouw huurwoning, voorkom je vervelende verrassingen als een huurder de huurcommissie inschakelt. Zo heb je eventuele risico’s goed in beeld, ben je altijd goed voorbereid en sta je sterk.

Te gebruiken voor elk type woning

Wat is een reële prijs voor een huurwoning? Met de Huurprijscheck bereken je de maximale huurprijs die officieel maximaal gerekend mag worden volgens de huurcommissie van jouw sociale huurwoning, kamer, woonwagen of standplaats. Huurprijscheck.app kan je gebruiken voor alle soorten verhuurwoningen. De huurpunten van zowel zelfstandige, als onzelfstandige woonruimtes (dus ook studentenkamers!) kan je makkelijk in beeld krijgen.