Alles voor je vastgoedbeheer op één plek

Als eigenaar van een belegging weet je hoe belangrijk het is om grip te hebben op jouw belegging. Om jou ook tijdens het eigenaarschap de juiste tools in handen te geven zijn we een partnership aangegaan met Vastgoed.app. Met vastgoed.app ben jij in control. Volledig beheer van jouw vastgoed objecten in de cloud. De nieuwe en slimme manier om eenvoudig je vastgoed te beheren. Ontdek nu de mogelijkheden op Vastgoed.App en vraag een demo aan.

Jouw personal assistant voor je vastgoedbeheer in je broekzak

Icon of Globe for everyone

Al jouw panden in één overzicht

Een duidelijke weergave van je panden, huurders en huidige contracten. Tijdig een reminder van naderende indexatiedata? Kortom, in één oogopslag zie jij het hele reilen en zeilen van jouw vastgoedportefeuille overzichtelijk in één dashboard.

Icon of shaking hands for deal

Real time up-to-date informatie

Voorkom het onnodig tijd besteden aan invoeren van data en voorkom onnodige, en 'dure' typefoutjes. Door automatische betalingen nooit meer betalingsverschillen en met digitale huurcontracten heb jij geen omkijken meer naar de administratie.

Icon of Euro Sign

Jouw digitale servicepartner


Meer inzicht in de exacte problemen in een woning, en efficiënt zélf bezoeken inplannen of zelfs automatisch opdrachten geven aan voor jou betrouwbare service-partners. Met Vastgoed.app wordt de volledige afhandeling van servicemeldingen digitaal geregeld.

Tijd om je vastgoed-portefeuille op automatische piloot te zetten

Je vastgoedportefeuille rendeert, maar je mist overzicht. Je voert je administratie in verschillende excel-sheets, je hebt een ordner met energielabels en je hebt een stapel huurcontracten. Met vastgoed.app heb je meer grip op cashflow met automatische betalingen, meer rust door automatische storingsafhandeling, meer overzicht met alle documenten op één plek.