Van beleggen naar Slim Beleggen

Door
Martijn
Gepubliceerd op
12/7/2023
Achtergrond van Dwello huisstijl voor artikel Slim beleggen

Hoe Dwello investeren in verhuurde woningen toegankelijk maakt voor iedereen

Voor de meeste mensen is het eerst zien dan geloven. Zodra ze Dwello hebben geprobeerd en de voordelen zelf ervaren, worden ze onze ambassadeurs en nodigen iedereen uit die ze kennen. Uiteraard begrijpen wij dat niet iedereen zich direct inschrijft, maar wellicht eerst wat meer over het platform wilt weten. Grote kans dat jij bij deze groep hoort als je dit leest.

Je zult je vast afvragen hoe Dwello werkt, hoe jij hiervan kan profiteren en hoe Dwello zijn geld verdient om als platform te kunnen blijven draaien. Deze vragen zijn volkomen terecht en meer dan redelijk om jezelf te stellen bij een platform dat zegt de hele woningbeleggingsmarkt radicaal te willen veranderen. In dit artikel zullen we kort en bondig deze vragen voor je beantwoorden. Mocht je aan het eind onverhoopt nog met vragen zitten, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Hoe werkt Dwello?

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; eindeloos verschillende websites afstruinen opzoek naar panden, tientallen makelaars bellen, naar bezichtigingen toe gaan op onhandige tijdstippen om vervolgens dagen te wachten op de juiste informatie en niks meer te horen. Bij Dwello werkt dit net even anders.

Via onze data-gedreven marktplaats koop en verkoop je jouw woningbelegging volledig digitaal. Van internationale belegger tot iemand die een enkele woning bezit: wij maken het voor iedereen mogelijk om online direct bij de verkoper een bod uit te brengen zonder achteraf voor verrassingen te komen staan. Al onze objecten zijn namelijk volledig gedocumenteerd inclusief huuroverzicht, betalingsgeschiedenis en een onafhankelijk bouwkundig inspectierapport van het object. Daarnaast bieden wij krachtige analysetools om rendementen en waardes te bereken, zoals professionals ze ook gebruiken.

Na de transactie blijven wij je indien gewenst ondersteunen. Via ons platform verbinden we je met de juiste partners voor financiering en vastgoedbeheer. Lijkt het je allemaal wat veel en wil je eerst rustig stap voor stap uitzoeken of investeren in vastgoed iets voor jou is? Duik dan in onze Academy waar we je meenemen door de hele reis van een vastgoedbelegger. Kom je er zelfs dan nog niet uit, maak je niet druk, bij Dwello krijg je altijd ondersteuning van ons sterke team gedurende het volledige proces.

Wat maakt een Dwello vastgoedtransactie anders?

Zonder Dwello is er geen platform waarmee beleggers gedetailleerde financiële- en kwalitatieve informatie over verhuurde woningen kunnen bekijken en transacties vervolgens volledig digitaal kunnen uitvoeren. Er moet informatie uit verschillende bronnen worden gehaald en om goede beslissingen te maken is vaak lokale kennis nodig die niet gemakkelijk voorhanden is. Alleen professionele investeerders met diepgaande kennis van de sector en veel connecties kunnen in de traditionele markt op grote schaal investeren in verhuurde woningen.

Om dit te veranderen hebben wij Dwello gecreëerd: een platform waarbij het gebrek aan toegankelijkheid van de markt en efficiëntie van de transactie is aangepakt door innovatie van het gehele transactieproces. Hiermee worden de voordelen van beleggen in vastgoed, een stabiel maandelijks inkomen en potentiële waardestijging, beschikbaar voor een veel breder publiek. Dat niet alleen, ook zijn de beleggingen beschikbaar voor een veel groter geografisch gebied dan je je voorheen kon voorstellen.

Dit is waarom jij Dwello zou moeten gebruiken:

  • One-stop-shop voor het analyseren, kopen, verkopen en verbinden met partners voor financiering en vastgoedbeheer
  • Geografische barrières vervagen doordat jij toegang krijgt tot markten in het hele land
  • Krachtige analysetools die normaal alleen beschikbaar zijn voor professionals
  • Eenvoud en transparantie in de transactie door een volledig digitaal transactieproces
  • Ondersteund door een sterk team gedurende het volledige proces
  • Binnen een paar klikken vind je de juiste koper of het juiste beleggingsobject

Hoe verdient Dwello geld?

Het mooie aan ons model is dat het gebruik van het platform, inclusief het bekijken van alle objecten en gebruikmaken van de professionele tools volledig gratis is.

Als koper betaal je pas een platformvergoeding als je daadwerkelijk jouw object koopt. De vergoeding voor de koper bedraagt 1% (excl. BTW) van de verkoopprijs (met een minimum van € 3.000,-) van het door jou gekochte object. Deze vergoeding is ter compensatie van alle diensten die wij jou aanbieden, van transactiesupport tot de technische inspectie.

Verkopen via Dwello is helemaal gratis. Wij verzorgen professionele foto’s en plattegronden van het object en laten een onafhankelijke inspecteur een technische inspectie uitvoeren, zodat onze kopers over alle benodigde informatie beschikken. Het enige wat we vragen vanuit de verkoper is een stukje exclusiviteit in de periode dat het object op ons platform wordt aangeboden.

Dieper de materie induiken?

Genoeg over ons, wat het nut van Dwello is zal je nu ondertussen wel duidelijk zijn. Bij vastgoedbeleggingen zijn nog veel overige zaken belangrijk, waarvan wij je graag een kijkje achter de schermen geven.

We gaan dieper in op:

  • Waarom investeren in vastgoed een goed idee is (spoiler: we verpesten de huizenmarkt niet)
  • Waar je allemaal mee te maken krijgt als verhuurder (Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker)
  • Hoe jij niet alleen nu maar ook in de toekomst succesvol kan beleggen (nee, koop vooral geen sigaar)
  • En nog veel meer

Ben jij één van de vele mensen die zich graag helemaal onderdompelt in informatie en bereidt om nog veel meer interessante stukken te lezen, bekijk dan onze Academy voor het volgende artikel over beleggen in vastgoed. Kan jij niet meer wachten en wil je gelijk beginnen, meld je dan direct aan!

Academy artikelen uit dezelfde reeks