Investeren met bewezen rendement in het luxe segment

Dormio Resort De Hondsrug
€ 483.000
5%+
| 6 persoons |
107 m2
Bestaande bouw
Energielabel B
Dormio Resort Medemblik
€ 318.000
5%+
| 4 persoons |
73 m2
Verhuurd
Nieuwbouw
Energielabel A+
Dormio Resort Nieuwvliet
€ 555.000
5%+
| 8 persoons |
142 m2
Leeg
Bestaande bouw
Energielabel C

Over Dormio Investments

Dormio Investments is jouw full-service partner voor investeren in recreatief vastgoed met bewezen rendement in het luxe segment. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn zij gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop én verhuur van kwalitatieve en duurzame vakantiewoningen in het binnen- en buitenland. Je wordt begeleid tijdens het gehele aankoopproces van jouw vakantiewoning. Ook na de aankoop van de vakantiewoning blijft Dormio betrokken bij de verhuur en het beheer van jouw tastbare bezit, je hebt op deze manier geen omkijken naar jouw vakantiewoning. Daarnaast profiteer je als eigenaar van een vakantiewoning bij Dormio van bewezen rendement uit de verhuur van jouw vakantiewoning. Het rendement wordt maandelijks uitgekeerd, rechtstreeks op jouw bankrekening. Daarnaast kan je indien gewenst ook zelf verblijven in jouw vakantiewoning.

Een aantrekkelijk alternatief

Een investering in een vakantiewoning is een goed alternatief voor sparen of als aanvulling van jouw investeringsportefeuille. Daarnaast wordt de waarde van de kwalitatieve vakantiewoningen en het rendement niet beïnvloed door de aanstaande Middenhuurregeling. Investeren in een vakantiewoning bij Dormio Investments is dus ook een interessant alternatief voor het genereren van rendement of pensioen.

Waardevaste investering

Eén van de punten waarmee Dormio zich onderscheidt is de hoogwaardige bouwkwaliteit van de vakantiewoningen. Om deze kwaliteit te behouden werkt Dormio met een meerjaren onderhoudsplan. Door regelmatig onderhoud en technisch beheer uit te voeren kan Dormio haar gasten een zorgeloos verblijf bieden en blijft de waarde van de woning behouden voor jou als investeerder. Daarnaast worden alle (nieuwe) resorts ‘dubbel duurzaam’ ontwikkeld. Dit houdt in dat de woningen niet alleen aan diverse isolatienormen en verwarmingsconcepten voldoen, maar dat er ook in het ontwerp rekening wordt gehouden met een tijdloos uiterlijk wat over 20 jaar nog steeds interessant is.

Professionele verhuur en beheer

Tijdens jouw afwezigheid wordt de vakantiewoning professioneel verhuurd door verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Door de inzet van eigen middelen en samenwerkingen met (inter)nationale touroperators zorgt Dormio Resorts & Hotels voor passende huurders van jouw tastbare bezit. De resorts bevinden zich altijd op toeristische toplocaties. Hiermee spreekt Dormio op al haar resorts diverse brede doelgroepen aan. De veelzijdige omgevingen in combinatie met de uitgebreide faciliteiten op de resorts zoals een restaurant en/of wellness zorgen voor een hoge bezettingsgraad. Daarnaast draagt Dormio Resorts & Hotels ook zorg voor het (technische) beheer van jouw tastbare bezit en het onderhoud en beheer van het resort en de faciliteiten. Je hebt dus geen omkijken naar de investering én profiteert van de maandelijks uitgekeerde verhuurinkomsten.

Investeer in hoogwaardig recreatief vastgoed

Bekijk direct het aanbod vakantiewoningen