Beleggingspand Haarlem kopen?

Heel pand, niet kadastraal gesplitst
€550.000
BAR 8,1%
Huur €44.568 p/j
134m2
Bestaande bouw
Energielabel B
Appartementsrecht(en)
€375.000
BAR 5,7%
Huur €21.540 p/j
71m2
Verhuurd
Nieuwbouw
Energielabel A+
Appartementsrecht(en)
€280.000
BAR 6,1%
Huur €16.968 p/j
Opp 134m2
Leeg
Bestaande bouw
Energielabel C

Investeren in een beleggingspand in Haarlem: waarom is het een slimme zet?

Haarlem is een stad met allure en een rijke geschiedenis. Als onderdeel van de Randstad is het een gewilde locatie voor wonen en werken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vastgoedmarkt in Haarlem stabiel is en in de afgelopen jaren zelfs flink is gestegen. Dit maakt Haarlem een interessante stad om in vastgoed te investeren.

Een van de redenen waarom investeren in een beleggingspand in Haarlem loont, is vanwege de grote vraag naar huurwoningen en het beperkte aanbod. Door de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, is Haarlem een populaire stad voor expats, jonge professionals en studenten. Zij zijn op zoek naar comfortabele en betaalbare huurwoningen en hebben daar graag wat meer voor over. Als investeerder biedt dit dus kansen om een goede huurprijs te vragen en het rendement van het beleggingspand te verhogen.

Haal meer rendement uit je geld met een beleggingspand in Haarlem

Een tweede reden waarom investeren in een beleggingspand in Haarlem interessant is, zijn de gunstige huurprijzen en hoge huurinkomsten. Door de grote vraag naar huurwoningen en het beperkte aanbod, liggen de huurprijzen in Haarlem hoger dan gemiddeld. Dit betekent dat je als investeerder een hogere huurprijs kunt vragen en daardoor ook een hoger rendement kunt behalen. Daarnaast zijn de huurinkomsten in Haarlem relatief stabiel en voorspelbaar, wat zorgt voor meer zekerheid en rust in je investeringsportefeuille.

Kortom, een beleggingspand in Haarlem is een slimme zet voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en rendabele investering. Door de grote vraag naar huurwoningen en het beperkte aanbod, de gunstige huurprijzen en hoge huurinkomsten, en de stabiele vastgoedmarkt is Haarlem een interessante stad om in vastgoed te investeren. Bij Dwello ben je aan het juiste adres voor het vinden van jouw ideale beleggingspand in Haarlem. Wij bieden een veilig en betrouwbaar platform waarop je gemakkelijk en volledig digitaal jouw beleggingspand kunt kopen en verkopen. Onze missie is om beleggen in woningen toegankelijk te maken voor iedereen en hierbij staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

Beleggingspanden in Haarlem: welke wijken zijn het meest in trek?

Als je overweegt om te investeren in een beleggingspand in Haarlem, is het belangrijk om te weten welke wijken het meest in trek zijn bij potentiële huurders. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken en je investering zo rendabel mogelijk maken.

Een populaire wijk onder huurders is de Koninginnebuurt. Deze wijk kenmerkt zich door prachtige oude panden, gezellige straten en goede voorzieningen. Ook de wijken Haarlemmerhoutkwartier en Kleverpark zijn erg gewild. Hier vind je veel groen, rustige straten en mooie herenhuizen. Verder zijn ook de wijken Spaarndam en Schalkwijk de laatste jaren in opkomst. Deze wijken zijn erg divers en bieden veel potentieel voor investeerders.

Als je geïnteresseerd bent in het aankopen van een beleggingspand in Haarlem, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de lokale markt. Daarnaast is het van belang om te weten waar je op moet letten bij het investeren in verhuurde woningen en hoe je dit op een veilige manier kunt doen. Het vinden van het ideale pand kan een uitdaging zijn en daarom kan het handig zijn om advies te krijgen van experts met ervaring in de vastgoedbranche. Door gebruik te maken van een betrouwbaar platform als Dwello kun je ook zorgeloos investeren in verhuurde woningen en ervoor zorgen dat je investering veilig is.

Dwello heeft een exclusief aanbod van beleggingspanden in Haarlem

Maak gratis een profiel aan en bekijk direct het exclusieve aanbod