Beleggingspand Groningen kopen?

Heel pand, niet kadastraal gesplitst
€550.000
BAR 8,1%
Huur €44.568 p/j
134m2
Bestaande bouw
Energielabel B
Appartementsrecht(en)
€375.000
BAR 5,7%
Huur €21.540 p/j
71m2
Verhuurd
Nieuwbouw
Energielabel A+
Appartementsrecht(en)
€280.000
BAR 6,1%
Huur €16.968 p/j
Opp 134m2
Leeg
Bestaande bouw
Energielabel C

Investeren in vastgoed: waarom Groningen een slimme keuze is

Als ambitieuze belegger ben je vast op zoek naar het juiste beleggingspand in Groningen. Maar hoe vind je het perfecte object? Het is belangrijk om een aantal zaken in overweging te nemen. Allereerst is het van belang om te kijken naar de locatie. Een beleggingspand in de juiste buurt kan namelijk het verschil maken tussen succes en teleurstelling.

Daarnaast is het zaak om te kijken naar de staat van het pand. Is er sprake van achterstallig onderhoud? Zijn er renovaties nodig? Dit zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden voordat je een beleggingspand koopt. Bij Dwello begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken. Daarom bieden wij enkel verhuurde woningen aan die aan strenge criteria voldoen. Op deze manier kun jij als belegger zorgeloos investeren in vastgoed in Groningen.

Maar waarom is Groningen eigenlijk een slimme keuze als het gaat om beleggingspanden? Allereerst is de stad de afgelopen jaren flink in opkomst. Er vestigen zich steeds meer bedrijven en er is een groeiende studentenpopulatie. Dit zorgt voor een stijgende vraag naar huurwoningen. Daarnaast is Groningen een levendige stad met een rijke historie en veel culturele evenementen. Dit maakt de stad niet alleen aantrekkelijk voor studenten, maar ook voor andere huurders. Het is dus een stad waarin de vraag naar huurwoningen hoog blijft en de kans op verhuur van je beleggingspand groot is.

Bij Dwello begrijpen we dat het vinden van het juiste beleggingspand in Groningen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een veilig en vertrouwd platform waarop je gemakkelijk verhuurde beleggingspanden kunt kopen en verkopen. Door ons strenge selectieproces weet je zeker dat je investeert in een pand dat aan de juiste criteria voldoet. Zo kun je zorgeloos investeren in vastgoed in Groningen en genieten van een stabiel rendement op je investering.

Beleggingspand kopen in Groningen: 5 tips voor beginnende investeerders

Als beginnende investeerder kan het lastig zijn om het juiste beleggingspand in Groningen te vinden. Daarom delen wij graag vijf handige tips met je.

1. Doe onderzoek naar de buurt. Kijk naar de voorzieningen en de sfeer in de wijk. Een populaire buurt kan namelijk zorgen voor een hogere huurprijs en meer vraag naar huurwoningen.

2. Bekijk de staat van het pand. Zorg ervoor dat je geen onverwachte kosten hebt door het pand grondig te inspecteren op gebreken en achterstallig onderhoud.

3. Houd rekening met de huurprijs. Een te hoge huurprijs kan zorgen voor leegstand, terwijl een te lage huurprijs ten koste gaat van je rendement.

4. Overweeg een beheerder in te schakelen. Een beheerder kan het beheer van het pand uit handen nemen, waardoor jij je kunt richten op andere zaken.

5. Koop via een betrouwbaar platform. Bij Dwello ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare manier van investeren in vastgoed in Groningen.

Met deze tips ben jij goed voorbereid op het vinden van het juiste beleggingspand in Groningen. Bij Dwello staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Van het selecteren van het juiste pand tot het begeleiden bij de transactie. Zo kun jij zorgeloos investeren en genieten van stabiel rendement op je vastgoedbelegging.

Klaar om te investeren in een beleggingspand in Groningen? Ga dan naar Dwello en ontdek ons aanbod van verhuurde beleggingspanden. Wij bieden een unieke kans om op een veilige en gemakkelijke manier te investeren in vastgoed en te profiteren van de groeiende vraag naar huurwoningen in Groningen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw vastgoeddroom werkelijkheid!

Groningen als studentenstad: waarom juist nu investeren in een beleggingspand?

Ben jij een ambitieuze belegger die op zoek is naar een nieuwe investeringsmogelijkheid? Dan is een beleggingspand in Groningen op dit moment een slimme keuze! Door de groeiende vraag naar huurwoningen in deze populaire studentenstad is het investeren in een beleggingspand extra interessant. En dat is niet alles, want als investeerder profiteer je ook nog eens van een stabiel rendement op je investering. Bovendien is Groningen een stad met veel potentieel, dankzij de bloeiende economie en de vele culturele en recreatieve voorzieningen. Dus waar wacht je nog op?

Bij Dwello begrijpen we de aantrekkingskracht van Groningen als investeringsstad. Daarom bieden wij een breed scala aan verhuurde beleggingspanden in Groningen aan, die voldoen aan onze strenge criteria. Zo kun jij als investeerder profiteren van de groeiende vraag naar huurwoningen in deze stad en tegelijkertijd zorgeloos investeren in vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van investeren in een beleggingspand in Groningen.

Dwello heeft een exclusief aanbod van beleggingspanden in Groningen

Maak gratis een profiel aan en bekijk direct het exclusieve aanbod