Beleggingspand Breda kopen?

Heel pand, niet kadastraal gesplitst
€550.000
BAR 8,1%
Huur €44.568 p/j
134m2
Bestaande bouw
Energielabel B
Appartementsrecht(en)
€375.000
BAR 5,7%
Huur €21.540 p/j
71m2
Verhuurd
Nieuwbouw
Energielabel A+
Appartementsrecht(en)
€280.000
BAR 6,1%
Huur €16.968 p/j
Opp 134m2
Leeg
Bestaande bouw
Energielabel C

Investeren in vastgoed in Breda: wat zijn de voordelen?

Breda is een stad met veel potentie voor beleggers. Het is een levendige en groeiende stad in Noord-Brabant met een rijke geschiedenis en een prachtige historische binnenstad. Het is ook de thuisbasis van een grote universiteit en hogescholen, waardoor er een constante vraag is naar huurwoningen. Daarnaast heeft Breda een strategische ligging tussen de grote steden Rotterdam en Antwerpen, waardoor het een belangrijke verbinding is tussen deze economische centra.

Naast de strategische ligging en de constante vraag naar huurwoningen, zijn er nog meer voordelen van investeren in een beleggingspand in Breda. Zo heeft de stad een dynamische economie met een bloeiend bedrijfsleven en een diverse mix van sectoren, zoals logistiek, technologie en creatieve industrie. Dit zorgt voor een stabiele en groeiende werkgelegenheid, wat weer bijdraagt aan een stabiele huurmarkt en hogere huurprijzen.

Bovendien is Breda een stad die volop in ontwikkeling is. Er worden veel nieuwe projecten en initiatieven ontplooid om de stad aantrekkelijker te maken voor zowel bewoners als bezoekers. Zo wordt er bijvoorbeeld geïnvesteerd in het verbeteren van de infrastructuur, het ontwikkelen van nieuwe woonwijken en het creëren van meer groen in de stad. Dit alles draagt bij aan het verder verhogen van de waarde van vastgoed in Breda. Kortom, er zijn veel redenen waarom investeren in een beleggingspand in Breda een slimme zet kan zijn.

Een beleggingspand kopen in Breda: waar moet je op letten?

Maar waar moet je op letten als je een beleggingspand in Breda wilt kopen? Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de locatie. Zoek naar wijken waar veel vraag is naar huurwoningen en waar het aanbod niet overweldigend is. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de staat van het pand. Is het pand goed onderhouden en zijn er geen grote reparaties nodig op korte termijn? Ook is het verstandig om te kijken naar de huurprijzen in de buurt en of deze in lijn liggen met de markt. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op de huurinkomsten die je als belegger kunt verwachten en dus op het rendement van je investering.

Een ander punt om rekening mee te houden is de wet- en regelgeving omtrent verhuur. In sommige wijken van Breda gelden bijvoorbeeld specifieke regels met betrekking tot verhuur aan studenten. Ook kunnen er bepaalde vergunningen vereist zijn voor verhuur. Het is dus belangrijk om je goed te laten informeren over de lokale regelgeving voordat je een beleggingspand koopt.

Als je overweegt om te investeren in een beleggingspand in Breda, is het dus zaak om goed onderzoek te doen naar de locatie, staat van het pand, huurprijzen en lokale wet- en regelgeving. Dwello kan je hierbij helpen door een overzicht te bieden van beschikbare beleggingspanden in Breda en deze te beoordelen op belangrijke factoren zoals locatie en rendement. Zo maak je een weloverwogen keuze en kun je zorgeloos investeren in een verhuurd beleggingspand in Breda.

Hoe vind je het perfecte beleggingspand in Breda?

Het vinden van het perfecte beleggingspand in Breda kan een uitdagende taak zijn, vooral als je niet bekend bent met de stad. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het juiste pand te vinden. Een van de beste manieren is om te werken met een ervaren en betrouwbare makelaar die gespecialiseerd is in de verkoop van beleggingspanden in Breda. Zij hebben vaak toegang tot exclusieve aanbiedingen en kunnen je begeleiden bij het gehele aankoopproces.

Een andere manier om het perfecte beleggingspand in Breda te vinden is door online te zoeken. Dwello biedt bijvoorbeeld een uitgebreid overzicht van beschikbare beleggingspanden in Breda, waarbij je gemakkelijk kunt filteren op verschillende criteria zoals locatie en prijsklasse. Zo kun je snel en efficiënt de panden vinden die aan jouw wensen voldoen en een weloverwogen beslissing maken over de aankoop. Door deze stappen te volgen, kun je met vertrouwen en zekerheid investeren in een verhuurd beleggingspand in Breda en profiteren van de vele voordelen die deze stad te bieden heeft.

Dwello heeft een exclusief aanbod van beleggingspanden in Breda

Maak gratis een profiel aan en bekijk direct het exclusieve aanbod