Beleggingspand Arnhem kopen

Heel pand, niet kadastraal gesplitst
€550.000
BAR 8,1%
Huur €44.568 p/j
134m2
Bestaande bouw
Energielabel B
Appartementsrecht(en)
€375.000
BAR 5,7%
Huur €21.540 p/j
71m2
Verhuurd
Nieuwbouw
Energielabel A+
Appartementsrecht(en)
€280.000
BAR 6,1%
Huur €16.968 p/j
Opp 134m2
Leeg
Bestaande bouw
Energielabel C

Investeren in vastgoed: waarom een beleggingspand in Arnhem een slimme zet is

Als ambitieuze belegger wil je natuurlijk altijd op zoek zijn naar de beste deals en kansen die er te vinden zijn. En een beleggingspand in Arnhem kan daarbij zeker een slimme zet zijn. Arnhem is namelijk een stad die volop in ontwikkeling is en waar de vraag naar huurwoningen hoog blijft. Maar hoe vind je nu precies de beste deals en kansen op het gebied van beleggingspanden in Arnhem?

Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker ook bij het vinden van een beleggingspand in Arnhem. Zorg er daarom voor dat je een duidelijk beeld hebt van wat je zoekt en wat je budget is. Welke type panden wil je graag investeren in en in welke buurt(en) van Arnhem? En wat is je financiële plaatje? Met deze informatie op zak kun je gerichter gaan zoeken naar beleggingspanden die passen bij jouw wensen en mogelijkheden.

Beleggingspand in Arnhem kopen: waar moet je op letten?

Als je eenmaal weet wat je zoekt en wat je budget is, is het tijd om op zoek te gaan naar geschikte beleggingspanden in Arnhem. Het is belangrijk om hierbij op een aantal zaken te letten. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om goed te kijken naar de locatie van het pand. Is het pand goed bereikbaar en zijn er voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt? Ook is het slim om te kijken naar de staat van het pand. Zijn er bijvoorbeeld grote reparaties nodig of moet het pand gerenoveerd worden? Dit kan namelijk flink op de kosten drukken.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de huurprijs en de potentiële huurders. Wat is de gemiddelde huurprijs in de buurt en wat voor huurders trekken vergelijkbare panden aan? Ook is het verstandig om te kijken naar de huidige huurders en of er eventueel nog ruimte is voor verbetering op dit gebied. Met deze factoren in het achterhoofd kun je gericht zoeken naar beleggingspanden in Arnhem die passen bij jouw wensen en mogelijkheden en die een interessant rendement kunnen opleveren.

Arnhem als ideale locatie voor beleggingspanden: een overzicht van de markt

Naast het feit dat Arnhem een stad is die volop in ontwikkeling is en waar de vraag naar huurwoningen hoog blijft, zijn er ook veel verschillende locaties waar je als belegger op kunt focussen. Zo zijn er bijvoorbeeld de populaire wijken Sonsbeek, Klarendal en het Spijkerkwartier. Deze wijken hebben een goede reputatie en zijn geliefd bij veel huurders. Daarnaast zijn er ook minder bekende wijken zoals Malburgen en Presikhaaf waar je als belegger interessante woningen kunt vinden.

Op het platform van Dwello kun je diverse beleggingspanden vinden die geschikt zijn voor verschillende soorten beleggers. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te investeren in een studentenhuis of een appartementencomplex. Ook zijn er panden beschikbaar die al verhuurd zijn en waar je dus direct inkomsten uit kunt genereren.

Een beleggingspand in Arnhem: kosten, opbrengsten en fiscale voordelen

Naast de locatie van het beleggingspand, zijn er nog andere belangrijke factoren die je moet overwegen voordat je besluit te investeren. Gemiddelde waardes van de huurprijzen en de waarde van de panden zijn cruciale factoren om te bepalen of een beleggingspand de moeite waard is.

Volgens recente statistieken ligt de gemiddelde waarde van huurwoningen in Arnhem ongeveer rond de €215.000. Deze waarde kan echter variëren afhankelijk van de locatie, grootte en staat van het pand. Het is dus belangrijk om je te laten informeren over de gemiddelde waarde in de buurt waar je geïnteresseerd in bent.

Wat betreft de huurprijs, ligt het gemiddelde in Arnhem op zo'n €12,50 per vierkante meter. Nogmaals, dit kan verschillen afhankelijk van de locatie en grootte van het pand. Het is goed om deze prijs te vergelijken met de huurprijs van vergelijkbare panden in de buurt en ervoor te zorgen dat je de huurprijs van het pand kunt verhogen om het rendement te verhogen.

Een belangrijk fiscaal aspect waar je ook rekening mee moet houden bij het investeren in een beleggingspand is de belasting op verhuurinkomsten. In Nederland wordt deze belasting de verhuurdersheffing genoemd en deze bedraagt 0,536% van de WOZ-waarde van het pand. Het is dus belangrijk om deze kosten mee te nemen in je berekeningen van het rendement.

Bij Dwello begrijpen we dat het vinden van het juiste beleggingspand een complexe taak kan zijn. Daarom bieden wij hulp en ondersteuning aan beleggers die op zoek zijn naar de beste deals en kansen in de markt.

Dwello heeft een exclusief aanbod van beleggingspanden in Arnhem

Maak gratis een profiel aan en bekijk direct het exclusieve aanbod